Тефтелі з цвітною капустою та булгуром в сметанно-томатній підливі

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️цвітна капуста 4 ст.л.
✔️фарш 4 ст.л.
✔️2 ст.л. сирого булгуру дрібного! помолу
✔️2 ст.л. натертої моркви
✔️2 перепелиних яйця, або пів курячого
✔️1 ч.л. сметани
✔️1 ч.л. томатної пасти
✔️ 150 мл. води
✔️сіль, лавровий лист
збірники

Опис рецепту

Соковиті, м'які та дуже просто готуються!

Як приготувати Тефтелі з цвітною капустою та булгуром в сметанно-томатній підливі

Цвітну капусту зварити, злити воду та потовкти. Додати фарш, булгур, яйця та натерту на середню терку моркву.
Гарно вимісити та сформувати 6 тефтельок.
Для заливки змішати томатну пасту, сметану, сіль та воду. Залити нею тефтельки. Додати трохи олії та лавровий лист. Протушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 20. Вимкнути та дати трошки постояти. Підливка має залишитись, тефтельки її вберуть. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук