Тефтелі з булгуром

Складові:

ТЕФТЕЛІ: ✔️дрібний сирий булгур 1 ст.л. з горкою ✔️ пів невеликої морквини ✔️шматочок цибулі ✔️ 100-120 грам фаршу ✔️2 перепелиних яйця, або пів курячого. ЗАЛИВКА: ✔️томатна паста ✔️сметана ✔️вода ✔️ Сіль, лавровий лист

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

М'які та ніжні! Обов'язково приготуйте такі для своєї дитинки.

Як приготувати Тефтелі з булгуром

Звертаю увагу, що булгур має бути дрібним як на фото 1!
Булгур відварити, моркву натерти, цибулю дрібно порізати.
Все гарно змішати з фаршем та яйцями.
Скатати 6 кульок, покласти в каструльку. Для заливки змішати воду, сметану, томат, трохи солі і лаврушку.
Дуже обережно влити в каструлю і на вогонь під кришку хвилин на 20. Важливо, щоб заливка майже повністю покривала тефтельки і щоб не сильно кипіли. Готово!

Задати своє питання можна нижче