Курячі шлунки тушковані з морквою та цвітною капустою

Складові:

На 1 порцію треба:
✔️ 3-4 курячих шлуночка
✔️ пів морквини
✔️шматочок цвітної капусти, такий як і морква
✔️четвертинка маленької цибулини
✔️ вода

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Курячі шлуночки, тушені з морквою та цвітною капустою підходять для дітей до року та після року. Кусочки робіть такого розміру, який підходить вашій дитині. М'ясо з курячих шлуночків дуже ніжне та смачне, головне добре їх зварити заздалегідь. Ця страва виходить смачна та соковита, гарний варіант що приготувати на обід для дитини.

Як приготувати Курячі шлунки тушковані з морквою та цвітною капустою

Шлуночки гарно промити та відварити до м'якості. Моркву натерти, цвітну капусту можна натерти чи дрібно нарізати, цибулю дрібно нарізати. Зі шлуночків зрізати найніжнішу м'ясну частину та теж подрібнити.
В сковорідку чи каструльку скласти подрібнені овочі та шлуночки. Налити воду, щоб майже покривала овочі. При бажанні підсолити. Тушкувати під кришкою до м'якості овочів. Готово.