М'ясо в сметанно-томатній підливі

Складові:

На 1 сімейну порцію потрібно

✔️ 250-300 грам м'яса

✔️ 1 морквина

✔️ четвертинка цибулини

✔️1 ст.л. сметани

✔️1 ст.л. томатної пасти

✔️1 ст.л. рисового борошна

✔️200 мл. води

✔️лавровий лист,сіль

✔️1 ст.л. олії






збірники

Опис рецепту

Для цього рецепту краще підійде курятина чи індичатина. Краще брати не грудинку, а гомілку чи бедро, бо грудинка буде суха. Швидко, смачно, корисно та мінімум жиру.

Як приготувати М'ясо в сметанно-томатній підливі

М'ясо нарізати полосками поперек волокон. Моркву нарізати напівкільцями чи брусочками. Цибулю подрібнити.
В каструльку додати столову ложку олії та м'ясо. Увімкнути вогонь, та помішувати м'ясо, щоб не підсмажувалося, а просто схватилося.
Додати овочі, перемішати.
Зробити підливку. Змішати сметану, томатну пасту, рисове борошно, сіль та воду.
Залити м'ясо підливкою. Додати лавровий лист та тушкувати під кришкою на маленькому вогні до готовності м'яса. Періодично помішувати. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук