Салат з печених баклажанів та помідорів для дітей після року
Складові:
На сімейну порцію потрібно:
✔️ 4 невеликих баклажана
✔️ 4 невеликих помідорчика
✔️ 1-2 ст.л. сметани
✔️ пів зубчика часнику по бажанню, сіль
Поділіться рецептом:
Опис рецепту
Салат з печених овочів дуже корисний та смачний. Запечені баклажани та помідори виходять м'які та соковиті, мають яскравий смак. Його можна приготувати до каші чи страв з м'яса на обід чи вечерю дитині після року та на загальний стіл для всієї родини. Спробуйте!Як приготувати Салат з печених баклажанів та помідорів для дітей після року
Увімкнути духовку на 180 градусів. На пергамент викласти розрізані навпіл баклажани та помідори. Запікати 20-30 хвилин. Ножем чи вилкою проткнути овочі. Якщо м'які, значить готові.
Ваші відгуки