Салат з печених баклажанів та помідорів для дітей після року

Складові:

На сімейну порцію потрібно:

✔️ 4 невеликих баклажана
✔️ 4 невеликих помідорчика
✔️ 1-2 ст.л. сметани
✔️ пів зубчика часнику по бажанню, сіль
збірники

Опис рецепту

Салат з печених овочів дуже корисний та смачний. Запечені баклажани та помідори виходять м'які та соковиті, мають яскравий смак.  Його можна приготувати до каші чи страв з м'яса на обід чи вечерю дитині після року та на загальний стіл для всієї родини.  Спробуйте!

Як приготувати Салат з печених баклажанів та помідорів для дітей після року

Увімкнути духовку на 180 градусів. На пергамент викласти розрізані навпіл баклажани та помідори. Запікати 20-30 хвилин. Ножем чи вилкою проткнути овочі. Якщо м'які, значить готові.
Печені баклажани почистити від шкірки та насіння, дрібно нарізати. Помідори теж відділити від шкірки, нарізати та додати до баклажанів. Додати сметану, при бажанні потерти пів зубчика часнику та підсолити. Все розмішати і готово. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук