Запіканка з м'ясом, морквою та цвітною капустою

Складові:

На 2 порції потрібно

✔️ 1 морквина
✔️ 2 жмені цвітної капусти
✔️ 2 ст.л. фаршу
✔️ 1 ч.л. цибулі
✔️ 100 мл. молока
✔️ 1 ч.л. вершкового масла
✔️ 1 ч.л. рисового борошна

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Запіканка виходить соковита та ніжна. Поєднання фаршу, моркви та цвітної капусти гарний варіант що приготувати на обід чи вечерю для дитини. Можна їсти як повноцінну страву. Готувати можна з додаванням будь-якого фаршу, наприклад кролика, куриці, гов'ядини, телятини чи нежирної свинини. Покроковий рецепт з фото дивіться нижче.

Як приготувати Запіканка з м'ясом, морквою та цвітною капустою

Моркву та цвітну капусту відварити до готовності в підсоленій воді.
Окремо зварити соус. Для цього в каструльці розтопити чайну ложку вершкового масла, додати чайну ложку рисового борошна, залити холодним молоком та дати покипіти пару хвилин постійно помішуючи. Можна трішки підсолити.
До фаршу додати дрібно нарізану цибулю та столову ложку соусу, розмішати.
В форму для запікання шарами викласти натерту цвітну капусту - соус-фарш-натерту моркву-соус. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40. Смачного!

Задати своє питання можна нижче