Ліниві голубці

Складові:

На 2 порції треба

✔️ 2 ст.л сирого рису⠀

✔️2 яйця перепелиних або пів курячого

✔️трохи цибулі⠀

✔️70 грам фаршу⠀

✔️пів морквини⠀

✔️3 ст.л білокачанної капусти

✔️0,5 ч.л.томатної пасти

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Страва-виручалочка! Коли у мами немає часу (завжди), а хочеться приготувати голубці. На смак дуже схожі на класичні. Цей рецепт адаптований під дитячий раціон. Спробуйте! 


Рис трохи проварити і злити. Капусту натерти на крупну терку, проварити пару хвилин, злити та віджати. Моркву натерти на середню терку. Цибулю дрібно нарізати. Рис, капусту, фарш, цибулю змішати, зліпити 6 котлеток, викласти в форму для запікання. Розбавити томатну пасту водою і залити голубці майже до верху. Підсолити, додати трохи олії, закрити фольгою і поставити в розігріту духовку. Як закипить, зменшити температуру і залишити на 20 хвилин. Готово!

Задати своє питання можна нижче