Опис рецепту
Страва-виручалочка! Коли у мами немає часу (завжди), а хочеться приготувати голубці. На смак дуже схожі на класичні. Цей рецепт адаптований під дитячий раціон. Спробуйте!
Рис трохи проварити і злити. Капусту натерти на крупну терку, проварити пару хвилин, злити та віджати. Моркву натерти на середню терку. Цибулю дрібно нарізати. Рис, капусту, фарш, цибулю змішати, зліпити 6 котлеток, викласти в форму для запікання. Розбавити томатну пасту водою і залити голубці майже до верху. Підсолити, додати трохи олії, закрити фольгою і поставити в розігріту духовку. Як закипить, зменшити температуру і залишити на 20 хвилин. Готово!
Ваші відгуки