Паштет з печінки кролика чи курки

Складові:

На 1 дитячу порцію потрібно:
✔️ шматочок курячої чи кролячої печінки грам 50
✔️ пів маленької морквини 
✔️ шматочок цибулі
✔️ пів ч.л. вершкового масла

На 1 сімейну порцію потрібно:
✔️ 200 грам курячої чи кролячої печінки 
✔️ 1 середня морквина 
✔️ 1/4 середньої цибулини
✔️ 1 ст.л. вершкового масла

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Ніжний кремовий печінковий паштет з легким печінковим смаком. Завдяки м'якій текстурі можна так вводити печінку в прикорм. Смакуватиме дитині як до року, так і після року. Ця страва готується дуже просто. Сміло робіть порцію для всієї родини. Краще брати печінку з кролика чи курки, вона найніжніша. 

Як приготувати Паштет з печінки кролика чи курки

Печінку промити, нарізати. Додати порізану моркву та цибулю. Влити трохи води та тушкувати під кришкою на невеликому вогні до готовності моркви.
Пересипати печінку та овочі в блендер (без бульйону), додати масло, сіль та гарно перемолоти. Якщо вийде сильно густий, додати трішки бульйону, в якому варилася печінка. Перекласти паштет в тарілочку та поставити на декілька годин в холодильник. Якщо готуєте велику порцію, рекомендую готовий паштет запекти хвилин 10 та змастити вершковим маслом. Так буде довше зберігатися. Обов'язково має постояти декілька годин в холодильнику. Смачного!

Задати своє питання можна нижче