М'ясні млинці

Складові:

На сімейну порцію потрібно:

✔️200-250 грам курячого чи індичачого фаршу

✔️1 морквина

✔️1 цибулина

✔️1 ч.л. манки

✔️1 куряче яйце

✔️1 ст.л. сметани

✔️100 мл. води

✔️лавровий лист, сіль, прованські трави при бажанні

збірники

Опис рецепту

Соковиті, м'якенькі м'ясні млинці на обід. Можна їсти як з овочами так і з кашею чи макаронами. Зручно приготувати відразу на всю сім'ю.

Як приготувати М'ясні млинці

Морквину та цибулину зварити. Моркву натерти, цибулю подрібнити. Якщо будете молоти фарш, можете все разом перемолоти.
Змішати фарш, моркву, цибулю, манку та яйце.
Ложкою викласти млинці на розігріту антипригарну сковорідку без олії. Не присмажувати, перевернути, як тільки фарш схопиться.
Зробити заливку, змішавши сметану, воду сіль та травки.
Залити млинці та протушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 15. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук