Гречка та м'ясо в сметанно-томатній підливі

Складові:

На 1 сімейну порцію потрібно

М'ясо

✔️ 250-300 грам м'яса

✔️ 1 морквина

✔️ четвертинка цибулини

✔️1 ст.л. сметани

✔️1 ст.л. томатної пасти

✔️1 ст.л. рисового борошна 

✔️1 ст.л. олії

✔️200 мл. води

✔️лавровий лист, сіль

Гречка

✔️1 склянка гречаної крупи

✔️2 склянки води

✔️сіль

збірники

Опис рецепту

Для цього рецепту краще підійде курятина або індичатина. Краще брати не грудинку, а гомілку або стегно, бо грудинка буде суха. Швидко, смачно, корисно і мінімум жиру.

Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Гречку відварити до готовності.

М'ясо готувати так: м'ясо нарізати смужками поперек волокон. Моркву нарізати півкільцями або брусочками. Цибулю подрібнити. У каструльку додати столову ложку олії і м'ясо. Включити вогонь, і помішувати м'ясо, щоб не присмажувалося, а просто схватилося. Додати овочі, перемішати. Зробити підливу. Змішати сметану, томатну пасту, рисове борошно, сіль і воду. Залити м'ясо підливою. Додати лавровий лист і тушкувати під кришкою на маленькому вогні до готовності м'яса. Періодично помішувати. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук