Риба тушкована з овочами
Складові:
На одну порцію потрібно:
✔️шматочок риби грам 80 (хек,мінтай,форель)
✔️пів морквини
✔️невеликий шматочок цибулі
✔️1 ст.л.томатного соку домашнього, або пів ч.л.томатної пасти
✔️олія або масло вершкове
✔️сіль, лавровий лист за бажанням
✔️вода
Поділіться рецептом:
Опис рецепту
Виходить дуже соковите рибно-овочеве блюдо. Можна подавати як підливку до пюре або іншому гарніру на Ваш смак.
Як приготувати Риба тушкована з овочами
Спочатку залити рибу водою, довести до кипіння та злити, щоб легше відбиралася від кісток. Розібрати на шматочки та вийняти кістки.
Ваші відгуки