Риба тушкована з овочами

Складові:

На одну порцію потрібно:

✔️шматочок риби грам 80 (хек,мінтай,форель)

✔️пів морквини

✔️невеликий шматочок цибулі

✔️1 ст.л.томатного соку домашнього, або пів ч.л.томатної пасти

✔️олія або масло вершкове

✔️сіль, лавровий лист за бажанням

✔️вода

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Виходить дуже соковите рибно-овочеве блюдо. Можна подавати як підливку до пюре або іншому гарніру на Ваш смак.

Як приготувати Риба тушкована з овочами

Спочатку залити рибу водою, довести до кипіння та злити, щоб легше відбиралася від кісток. Розібрати на шматочки та вийняти кістки.
Рибу покласти в каструлю чи сковорідку, додати натерту моркву, порізану цибулю.
Залити до половини водою та протушкувати під кришкою хвилин 15 на невеликому вогні.
Потім додати томат та краплю солі плюс олію. Ще хвилин 5 протушкувати і готово. Добре, якщо залишиться трохи рідини, буде соковитіша. Смачного!

Задати своє питання можна нижче