Рибні котлети та пюре

Складові:

На 2-3 порції котлет потрібно:

✔️1 рибина грам 200, хек, мінтай

✔️2 перепелиних яйця, або пів курячого

✔️1 шматок батона без скоринки

✔️пів цибулини

✔️сіль за бажанням

На 1 порцію пюре потрібно:

✔️ 1 середня картоплина

✔️ пів невеликої морквини

✔️ пів зубчика часнику

✔️ пів ч.л. вершкового масла

✔️сіль за бажанням


Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Котлетки готувати так: розморозити рибу. Залити водою, дати закипіти та злити. Після цього легко відбирається м'ясо від кісток. Обібрати м'яско, покласти в блендер, туди ж додати порізану цибулю, розмочений хліб та яйця. Подрібнити все блендером, по бажанню підсолити. Далі сформувати котлетки і покласти в пароварку на 15 хв. Готово!

Пюре готувати так: всі овочі почистити, порізати, відварити до готовності. Злити воду в склянку. Овочі гарно потовкти та розбавити водою, в якій вони варилися, до потрібної консистенції. Додати масло і сіль за бажанням. Смачного!

Задати своє питання можна нижче