Риба, запечена з овочами та варений рис

Складові:

На 2 порції треба:
✔️ шматочок риби, грам 150
✔️ пів картошини
✔️пів морквини
✔️декілька суцвіть брокколі
✔️пару кілець кабачка
✔️невеликий шматок цибулі
✔️олія чи вершкове масло
✔️вода

✔️рисова крупа 4 ст.л.

збірники

Опис рецепту

Для дитини до року можна пом'яти, поблендерити, або перетерти через сито. Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Рибку готувати так:  на дно форми покласти дуже тонкі шматочки картоплі, щоб встигли проготуватися. Порізати тонкими полосками моркву (можна і потерти), дрібно порізати цибулю. Кабачки і брокколі теж трохи подрібнити. Додати воду, щоб покрила картоплю та олію. Для дитини після року можна підсолити. Зверху викласти рибу. Під фольгу і в духовку на 20 хв. Перед подачею з  риби дістати всі кістки.

Рис готувати так: крупу промити, залити водою у пропорції 4 ст.л. рису та 1 склянка води. Зварити до готовності та додати вершкове масло. Для дитини після року можна підсолити. 

Перед подачею з  риби дістати всі кістки. Овочі та рибу подрібнити так, як їсть ваша дитинка. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук