Рибний плов для дітей до року та після року

Складові:

На 2 порції потрібно:
✔️ 1 середня морквина
✔️ 1/4 цибулини
✔️ 3 ст.л. рисової крупи
✔️ 100-120 грам риби (хек, мінтай, форель)
✔️ 1 ст.л. олії
✔️250-300 мл. води
✔️сіль, лавровий лист за бажанням

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Рибний плов - поживна та збалансована страва для дітей до року та після року. Хороший варіант що приготувати дитині на обід. Для цієї рибної страви можна використовувати різну рибу, наприклад хек, мінтай, форель чи лосось. Рис можна брати як круглий так і довгий. Круглий рис буде менш сухим. Рецепт дуже простий, спробуйте!

Як приготувати Рибний плов для дітей до року та після року

Моркву натерти на крупну терку, цибулю подрібнити. Викласти овочі на сковорідку, додати промитий рис та воду. Тушкувати під кришкою на невеликому вогні 15 хв.
Рибу відібрати від кісток та подрібнити. Додати до рису та перемішати. Підсолити та додати олію. Тушкувати до готовності рису. Він має стати м'яким. При потребі додавати воду. До готового плову додати шматочок лаврового листа та дати настоятись хвилин 10. Смачного!

Задати своє питання можна нижче