Риба тушкована з овочами та пюре

Складові:

На одну порцію потрібно:

✔️шматочок риби грам 80, яку любите

✔️пів морквини

✔️невеликий шматочок цибулі

✔️1 ст.л.томатного соку домашнього, або пів ч.л.томатної пасти

✔️1-2 картоплини для пюре

✔️олія або масло вершкове

✔️сіль, лавровий лист за бажанням

✔️вода

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Пюре готувати так: відварити картоплю, злити воду в чашечку. Картоплю потовкти, розбавити бульйоном з картоплі до потрібної консистенції.

Рибу готувати так: спочатку залити рибу водою, довести до кипіння та злити, щоб легше відбиралася від кісток. Розібрати на шматочки та вийняти кістки. Рибу покласти в каструлю чи сковорідку, додати натерту моркву, порізану цибулю. Залити до половини водою та протушкувати під кришкою хвилин 15 на невеликому вогні. Потім додати томат та трохи солі плюс олію. Ще хвилин 5 протушкувати і готово. Добре, якщо залишиться трохи рідини, буде соковитіша. Смачного!

Задати своє питання можна нижче