Опис рецепту
Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.
Пюре готувати так: відварити картоплю, злити воду в чашечку. Картоплю потовкти, розбавити бульйоном з картоплі до потрібної консистенції.
Рибу готувати так: спочатку залити рибу водою, довести до кипіння та злити, щоб легше відбиралася від кісток. Розібрати на шматочки та вийняти кістки. Рибу покласти в каструлю чи сковорідку, додати натерту моркву, порізану цибулю. Залити до половини водою та протушкувати під кришкою хвилин 15 на невеликому вогні. Потім додати томат та олію. Для дитини після року можна підсолити. Ще хвилин 5 протушкувати і готово. Добре, якщо залишиться трохи рідини, буде соковитіша. Смачного!
Ваші відгуки