Рибні котлети з морквою в сметанній підливі

Складові:

На 2 порції потрібно:
✔️ рибина 150 грам
✔️ 1 невелика морквина
✔️ шматочок цибулі
✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого
✔️ 100 мл. води
✔️ 1 ч.л. сметани
✔️ пів ч.л. олії 
✔️ шматочок лаврового листа, сіль за бажанням

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Дуже ніжні котлети з риби для дітей до року та після року. Можна готувати з будь-якої не кістлявої риби, наприклад з хека, мінтая, форелі, лосося. На гарнір підійде як різноманітне пюре, так і варені овочі, кашки. Якщо ще не ввели сметану, можна їх приготувати без підливки на пару, буде смачно. Головне прибрати всі кісточки. Рецепт простий, готуються швидко.

Як приготувати Рибні котлети з морквою в сметанній підливі

Рибу почистити від шкірки та вибрати всі кістки. Моркву зварити.
В чашу блендера скласти рибу, моркву, яйця та цибулю. Гарно перемолоти.
Фарш виходить дуже ніжний. Обережно зліпити котлетки. Або можна ще просто викласти ложкою.
В склянці розмішати воду, сметану, рисове борошно та сіль. Дуже обережно залити цим розчином котлетки. Можна підставити ложку та лити в те місце, де котлети немає. Покласти шматочок лаврового листа та тушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 20. Готово, смачного!

Задати своє питання можна нижче