Рибні млинці

Складові:

На 2 порції треба:
✔️ 1 невелика рибина, грам 200, хек чи мінтай
✔️ 1ч.л. натертої цибулі
✔️ 1 ст.л. манки
✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого


Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Відмінний варіант для обіду. Можна подавати з овочами, пюре, кашами. Також буде смачно вприкуску до легкого супчика. 

Як приготувати Рибні млинці

Спочатку уважно відібрати рибу від кісток. Щоб легше було, залити рибину водою і довести до кипіння. Злити і м'ясо з легкістю відбереться від кісток.
Пом'яти ложкою рибу, додати яйця, манку, цибулю. Зліпити млинці, можна і ложкою викласти та приплюснути.
Готувати під кришкою на сухій сковорідці з обох сторін на невеликому вогні. Готово!

Задати своє питання можна нижче