Рецепт борща зі скумбрією та сочевицею

Складові:

На сімейну порцію:
✔️ 1 л. води
✔️ 1 величенька картоплина
✔️ 2 ст.л. червоної сочевиці
✔️ пів невеликої цибулини
✔️ шматочок білокачанної капусти, як і картоплина
✔️ пів невеликої розмороженої скумбрії (третина, якщо велика)
✔️ 1 ст.л. томатної пасти
✔️ сіль, лаврушка, горошина духмяного перцю.
збірники

Опис рецепту

Рецепт борща зі скумбрією та сочевицею сподобається і дітям і дорослим. Смачний та поживний. Хороший варіант обіду для дитини в рік та після року. Підходить для загального столу.

Як приготувати Рецепт борща зі скумбрією та сочевицею

Подрібнену картоплю та цибулю, сочевицю залити водою та варити до готовності картоплі.
Тим часом м'ясо риби відібрати від кісток та порізати дрібно. Капусту нарізати дрібною соломкою, моркву натерти. Додати рибу, капусту, моркву,томатну пасту і добре розмішати, щоб риба не була збита у грудочки. Варити 10 хв. Додати сіль та спеції. Вимкнути. Дати настоятися під кришкою хв.10.

Ваші відгуки

Написати відгук