Риба хек в соусі з томатом та морквою

Складові:

На сімейну порцію потрібно:
✔️ 1 рибина хек (скумбрія, мінтай) 300 грам
✔️ 1  морквина
✔️ 1 помідор, або 3 ч.л. томатної пасти
✔️ 200 мл.води
✔️ 2 ч.л. рисового борошна
✔️1 ст.л. олії, сіль та лавровий лист за бажанням
збірники

Опис рецепту

Простий рецепт смачної риби з підливкою з томату чи помідора з морквою. Гарний варіант що приготувати для дитини після року та батьків. Можна робити з хека, скумбрії чи мінтая. Смачна та соковита страва на загальний стіл, можна подавати з пюре чи кашею. Спробуйте!

Як приготувати Риба хек в соусі з томатом та морквою

Моркву натерти на крупну терку, залити водою та тушкувати 5-7 хвилин.
Помідор почистити від шкірки та насіння, дрібно нарізати та додати до моркви. Протушкувати ще 5 хвилин. Якщо замість помідора паста, то просто додати пасту до моркви.
Рибу відібрати від кісток, подрібнити та додати до овочів. Всипати рисове борошно, додати олію та сіль, гарно розмішати. Тушкувати ще хвилин 7-10. Покласти лавровий лист, вимкнути вогонь і дати настоятись хвилин 10. Готово!

Ваші відгуки

Написати відгук