Брюссельська капуста, тушкована з рибою

Складові:

На 1 порцію потрібно:
✔️ 40-50 гр. капусти (жменя)
✔️ 1 ст. л. дрібно нарізаної риби
✔️ 1/4 невеличкої цибулини
✔️ 50 мл. води
✔️ 50 мл. молока
✔️ 1 ч. л. рисового борошна (можна і інше)
✔️ невеличкий шматочок сиру пармезану
збірники

Опис рецепту

Брюссельська капуста дуже корисна як для дорослих, так і для дітей. Рецепти з брюссельською капустою для дітей дуже різноманітні. З неї можна готувати суп, тушкувати з овочами, м'ясом, додавати до запіканок. Брюссельська капуста, тушкована з рибою - гарний варіант що приготувати на обід для дитини після року. Гарно смакуватиме як соус до макаронів. Якщо є можливість купити свіжу капусту, візьміть свіжу. Вона має приємніший смак, ніж заморожена. Рибу обирайте на ваш смак. 

Як приготувати Брюссельська капуста, тушкована з рибою

Капусту проварити 5 хв. Нарізати на невеликі шматочки. В каструльку викласти капусту, дрібно нарізану рибу та цибулю.
У склянці змішати воду, молоко, борошно та натертий сир, можна посолити.
Залити сумішшю овочі та рибу, розмішати та тушкувати під кришкою на невеликому вогні хв.10. Якщо хочете, можна запекти в духовці. Їсти з будь-яким гарніром.

Ваші відгуки

Написати відгук