Рибні фрікадельки зі скумбрії

Складові:

На 2 порції потрібно (приблизно 10 фрікадельок):

✔️ 200 грам скумбрії
✔️ 1 перепелине яйце
✔️ сіль, шматочок лаврового листа за бажанням для варки

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Простий рецепт смачних та ніжних фрікадельок з риби для дітей до року та після року. Скумбрія корисна риба, тому страви з неї можна включати в меню для дитини. Цю страву з риби можна додавати в суп, або їсти з гарніром.

Як приготувати Рибні фрікадельки зі скумбрії

М'ясо скумбрії відібрати від кісток та шкіри. Покласти в блендер, додати яйце та все гарно перебити.
В каструльці закип'ятити воду, додати сіль та лавровий лист за бажанням. Чайною ложкою викласти в киплячу воду фрікадельки та варити 7 хвилин. Готово! Якщо хочете частину залишити на другий день, залийте їх тим бульйоном, в якому вони варилися та поставте в холодильник.

Задати своє питання можна нижче