Рибні котлети в сметанній підливі варені овочі та гречана каша

Складові:

На 2 порції котлет потрібно:

✔️ рибина 150 грам

✔️ 1 невелика морквина

✔️ шматочок цибулі

✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого

✔️ 100 мл. води

✔️ 1 ч.л. сметани

✔️ пів ч.л. олії

✔️ шматочок лаврового листа, сіль за бажанням

 На гарнір:

✔️гречана крупа

✔️брокколі

✔️зелений горошок

збірники

Опис рецепту

Збалансований та смачний обід для дитини після року. Ніжні котлетки гарно поєднуються з гречаною кашею та соковитими овочами. Овочі як пальчиковий прикорм можна подрібнити такими шматочками, якими зручно їсти вашій дитині.

Покроковий рецепт з фото рибних котлет в сметанній підливі тут https://food4baby.com.ua/kotletu-s-rubu-v-podlive

Покроковий рецепт з фото гречаної каші тут https://food4baby.com.ua/grechka-z-maslom

Коротко як готувати котлетки: Рибу почистити від шкірки та вибрати всі кістки. Моркву зварити. В чашу блендера скласти рибу, моркву, яйця та цибулю. Гарно перемолоти. Фарш виходить дуже ніжний. Обережно зліпити котлетки. Або можна ще просто викласти ложкою. В склянці розмішати воду, сметану, рисове борошно та сіль. Дуже обережно залити цим розчином котлетки. Можна підставити ложку та лити в те місце, де котлети немає. Покласти шматочок лаврового листа та тушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 20.  Такі котлетки можна і просто на пару приготувати. 

Зварити потрібну кількість гречаної каші та трохи брокколі та зеленого горошку. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук