Рисовий суп з рибними фрікадельками

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️ 150-200 грам скумбрії
✔️ 1 перепелине яйце
✔️1 середня картоплина
✔️1 середня морквина
✔️2 ст.л. рисової крупи
✔️шматочок цибулі
✔️400-450 мл. води
✔️ сіль, шматочок лаврового листа за бажанням 

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Простий рецепт смачного супу на обід для дітей до року та після року. Фрікадельки зі скумбрії м'які, легко жуються. Для дітей до року готовий суп можна додатково пом'яти товкачкою чи вилкою. Спробуйте і цей суп часто буде в меню вашої дитини.

Покроковий рецепт супу дивіться нижче.

Покроковий рецепт фрікадельок дивіться тут https://food4baby.com.ua/rubni-frikadelku

Як приготувати Рисовий суп з рибними фрікадельками

Всі овочі нарізати, або натерти. Рис промити та додати до овочів. Залити водою та варити 10-15 хвилин.
Потім додати рибні фрікадельки та варити ще 7 хвилин. В кінці можна влити чайну ложку олії, додати шматочок лаврового листа та сіль. Дати настоятися хв.10 і готово!

Задати своє питання можна нижче