Рибні тефтелі з рисом на пару

Складові:

На 3 невеликі тефтельки потрібно:
✔️ 3 ст.л. рибного фаршу (можна дуже дрібно нарізати)
✔️ 1 ст.л. трохи недовареного круглого рису
✔️  шматочок цибулі
✔️ 1 перепелине яйце
збірники

Опис рецепту

Рибні тефтелі з рисом на пару проста та смачна страва. Підходить для дітей з 8 місяців. Не знаєте, що приготувати з риби для дитини до року та після року, приготуйте тефтелі з рисом. Вони виходять м'які та не сухі. Зручно нарізати брусочками та їсти як пальчиковий прикорм, вчитись жувати. Головне вийняти з риби всі кісточки. Ці тефтелі можна приготувати з хека, скумбрії, форелі, сібаса, дорадо та іншої риби на ваш смак. Гарний варіант обіду для дитини. Можна подавати з овочевим пюре, вареними чи тушкованими овочами . Страви в пароварці для дітей дуже корисні, так як зберігають більше вітамінів, ніж при варці.

Як приготувати Рибні тефтелі з рисом на пару

М'ясо риби відібрати від кісток та шкірки. Рис проварити хвилин 10 та злити воду.
Змішати м'ясо риби, 1 ст.л. трохи недовареного круглого рису, 1 ч.л. натертої цибулі та 1 перепелине яйце. Для дитини після року можна підсолити.
Гарно все перемішати, скрутити 3 тефтельки та готувати на пару 15-20 хвилин. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук