Ніжна запіканка з риби, буряку та рису

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️ 1 невеликий буряк
✔️ 150 грам риби
✔️ 2 ст.л. рисової крупи
✔️ 4 перепелиних яйця, або 1 куряче
✔️ вершкове масло трішки

✔️шматочок цибулі

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Ця рибна запіканка з буряком та рисом виходить ніжна та смачна. Проста в приготуванні та має доступні складові. Можна використовувати будь-яку рибу, наприклад хек, мінтай, скумбрію, форель та ін. Приготувати можна в пароварці, духовці, мультиварці. Гарний варіант що приготувати на обід для дитини до року та після року. Можна їсти як повноцінну страву.

Як приготувати Ніжна запіканка з риби, буряку та рису

Відварити окремо буряк та рис. Буряк порізати, з рису злити зайву воду. Рибу відібрати від кісток.
Взбити блендером буряк, рис, рибу, цибулю та яйце. За бажанням підсолити.
Отриману масу розкласти по формочкам, попередньо змазаним маслом. Далі як вам зручно. Можна в пароварці готувати 20-30 хвилин, можна запекти в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. При подачі можна трішки змазати маслом. Смачного!

Задати своє питання можна нижче