Рибна запіканка зі скумбрією на пару

Складові:

На 1 порцію
✔️ 50-60 гр. скумбрії (шматочок прибл. 3 см.)
✔️ 1 невелика цибулина
✔️ 1 куряче яйце
✔️ 1 ст. л. манної крупи
✔️ 1 ч. л. без гірки томатної пасти

Опис рецепту

Думаєте, що приготувати зі скумбрії для дитини після року? Приготуйте рибну запіканку зі скумбрією на пару. Вона виходить ніжна та соковита. Рецепт дуже простий, страва швидко готується. Гарний варіант рибного доповнення до овочевого пюре на обід дитині. Перед приготуванням рибу слід розморозити та очистити від кісток та шкіри. 

Як приготувати Рибна запіканка зі скумбрією на пару

Рибу почистити від кісток та шкіри. Цибулю теж почистити та розрізати на 4 частини.
Покласти в блендер м'ясо риби, цибулю, сире яйце, манну крупу, чайну ложку томатної пасти та за бажанням додати солі. Все перемолоти.
Викласти суміш в формочку, попередньо застеливши її фольгою. Готувати на пару 15 хвилин. Якщо не маєте блендера, рибу та цибулю можна дуже жрібно нарізати та готувати на пару хвилин 30. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук