Рибно-овочеві млинці зі скумбрії для дітей

Складові:

На сімейну порцію треба (можете приготувати менше, зменшивши кількість продуктів і додавши перепелині яйця)
✔️ 1 розморожена скумбрія,
✔️ пів невеликої морквини,
✔️ пів невеликого кабачка,
✔️ під невеликої цибулини,
✔️ 1 куряче яйце.
збірники

Опис рецепту

Рецепт рибно-овочевих млинців чи котлет зі скумбрії дуже простий. Їх можна приготувати у формі млинців, а можна і як запіканку. Якщо не маєте блендера, овочі можна натерти, а рибу подрібнити. Гарний варіант, що приготувати з риби на обід чи вечерю для дитини після року. Для дітей можна використати частину скумбрії зі спини чи хвоста, вона менш жирна. Рибу варто включати в меню дітей декілька разів на тиждень. 

Як приготувати Рибно-овочеві млинці зі скумбрії для дітей

Рибу почистити від кісток та шкірки. Овочі почистити, трохи подрібнити.
Скласти в блендер рибу, овочі, яйце. Для дитини після року можна підсолити. Все перемолоти.
В сковорідку налити 3 ст.л. води. Щойно закипить, викласти ложкою млинці, накрити кришкою і готувати 10 хв. Можна для смаку у воду додати лавровий лист, кріп. Якщо рибна маса лишилась, повторити. Можна замість млинців приготувати у вигляді запіканки в духовці чи мультиварці, чи на пару.

Ваші відгуки

Написати відгук