Ніжна рибна запіканка з овочами

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️риба 250 грам (хек, мінтай)
✔️1 середня картоплина
✔️1 невелика морквина
✔️1 куряче яйце, або 4 перепелиних
✔️ 2 ст.л. молока (можна не додавати, якщо ще не ввели в раціон)
✔️ вершкове масло пів ч.л.
✔️ сіль, лавровий лист за бажанням

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

М'яка та ніжна запіканка. Швидко готується та швидко з'їдається. Має легкий присмак риби. Можна запропонувати і тим діткам, які не дуже полюбляють рибу.

Як приготувати Ніжна рибна запіканка з овочами

Моркву та картоплю відварити до готовності. Рибу проварити пару хвилин, дістати з води та уважно прибрати всі кістки.
Покласти в блендер овочі, рибу, яйце та молоко. Гарно перемолоти. При бажанні підсолити.
Далі на вибір, як вам зручно. Можете запекти в духовці, приготувати на пару, в мультиварці чи на водяній бані. На фото варіант приготування на водяній бані. Для цього формочки застелити харчовою плівкою та викласти в них суміш для запіканки. Поставити їх в каструлю, налити в неї води, щоб покривала формочки десь до половини. Можна в воду додати лавровий лист. Накрити кришкою та поставити на вогонь. Після того, як закипить, зменшити вогонь та готувати запіканку хвилин 10-15.
Готову запіканку дістати з форми та дати охолонути. Можна нарізати зручними для дитинки шматочками. Змастити невеликим шматком вершкового масла. Смачного!

Задати своє питання можна нижче