Опис рецепту
М'яка та ніжна запіканка. Швидко готується та швидко з'їдається. Має легкий присмак риби. Можна запропонувати і тим діткам, які не дуже полюбляють рибу.
Як приготувати Ніжна рибна запіканка з овочами
Моркву та картоплю відварити до готовності. Рибу проварити пару хвилин, дістати з води та уважно прибрати всі кістки.
Далі на вибір, як вам зручно. Можете запекти в духовці, приготувати на пару, в мультиварці чи на водяній бані. На фото варіант приготування на водяній бані. Для цього формочки застелити харчовою плівкою та викласти в них суміш для запіканки. Поставити їх в каструлю, налити в неї води, щоб покривала формочки десь до половини. Можна в воду додати лавровий лист. Накрити кришкою та поставити на вогонь. Після того, як закипить, зменшити вогонь та готувати запіканку хвилин 10-15.
Ваші відгуки