Рисова каша, дитячий борщ та рибні котлети
Складові:
На 2 порції потрібно:
Котлетки
✔️1 рибка грам 200, хек, мінтай
✔️2 перепелиних яйця, або пів курячого
✔️1 шматок батона без скоринки
✔️пів цибулини
✔️сіль за бажанням борщ
✔️1 невелика картоплина
✔️пів морквини
✔️пів невеликого буряка
✔️1/4 невеликої цибулини
✔️шматочок білокачанної капусти
✔️70 грам вареного м'яса при бажанні
✔️300-400 мл. води
✔️1 ч.л. рослинної олії
✔️сіль і лавровий лист за бажанням
Рисова каша
✔️рисова крупа 3 ст.л.
✔️вода приблизно 7-8 ст.л.
Опис рецепту
Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.
Котлетки готувати так: розморозити рибу. Залити водою, дати закипіти і злити. Після цього легко відбирається м'ясо від кісток. Обібрати мяско, уважно прибрати всі кістки. Покласти в блендер, туди ж додати порізану цибулю, розмочений хліб і яйця. Подрібнити все блендером, за бажанням підсолити. Далі сформувати котлетки і покласти в пароварку на 15 хвилин.
Борщ готувати так: в каструльку дрібно нарізати картоплю і цибулю. Моркву і буряк натерти на середню терку, капусту можна порізати, або теж натерти. Залити водою. При бажанні додати варене м'ясо. Готувати на невеликому вогні 20 хвилин. В кінці додати олію, лавровий лист і сіль за бажанням.
Рисову кашу зварити до готовності, при бажанні додати вершкове масло.
Гарного апетиту!
Ваші відгуки