Рисова каша, дитячий борщ та рибні котлети

Складові:

На 2 порції потрібно:

Котлетки

✔️1 рибка грам 200, хек, мінтай

✔️2 перепелиних яйця, або пів курячого

✔️1 шматок батона без скоринки

✔️пів цибулини

✔️сіль за бажанням борщ

✔️1 невелика картоплина

✔️пів морквини

✔️пів невеликого буряка

✔️1/4 невеликої цибулини

✔️шматочок білокачанної капусти

✔️70 грам вареного м'яса при бажанні

✔️300-400 мл. води

✔️1 ч.л. рослинної олії

✔️сіль і лавровий лист за бажанням

Рисова каша

✔️рисова крупа 3 ст.л.

✔️вода приблизно 7-8 ст.л.

збірники

Опис рецепту

Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Котлетки готувати так: розморозити рибу. Залити водою, дати закипіти і злити. Після цього легко відбирається м'ясо від кісток. Обібрати мяско, уважно прибрати всі кістки. Покласти в блендер, туди ж додати порізану цибулю, розмочений хліб і яйця. Подрібнити все блендером, за бажанням підсолити. Далі сформувати котлетки і покласти в пароварку на 15 хвилин.

Борщ готувати так: в каструльку дрібно нарізати картоплю і цибулю. Моркву і буряк натерти на середню терку, капусту можна порізати, або теж натерти. Залити водою. При бажанні додати варене м'ясо. Готувати на невеликому вогні 20 хвилин. В кінці додати олію, лавровий лист і сіль за бажанням.

Рисову кашу зварити до готовності, при бажанні додати вершкове масло.

Гарного апетиту!

Ваші відгуки

Написати відгук