Рибні млинці та картопляно-моркв'яне пюре
Складові:
На 2 порції млинців треба:
✔️ 1 невелика рибина, грам 200, хек чи мінтай
✔️ 1ч.л. натертої цибулі
✔️ 1 ст.л. манки
✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого
На 1 порцію пюре треба:
✔️ 1 середня картоплина
✔️ пів невеликої морквини
✔️ пів зубчика часнику
✔️ пів ч.л. вершкового масла
✔️сіль за бажанням
Опис рецепту
Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.
Рибні млинці готувати так: спочатку уважно відібрати рибу від кісток. Щоб легше було, залити рибину водою і довести до кипіння. Злити і м'ясо з легкістю відбереться від кісток. Пом'яти ложкою рибу, додати яйця, манку, цибулю. Зліпити млинці, можна і ложкою викласти та приплюснути. Готувати під кришкою на сухій сковорідці з обох сторін на невеликому вогні. Готово!
Для пюре всі овочі почистити, порізати, відварити до готовності. Злити воду в склянку. Овочі гарно потовкти та розбавити водою, в якій вони варилися, до потрібної консистенції. Додати масло і сіль за бажанням. Смачного!
Ваші відгуки