Рибні млинці та картопляно-моркв'яне пюре

Складові:

На 2 порції млинців треба:

✔️ 1 невелика рибина, грам 200, хек чи мінтай

✔️ 1ч.л. натертої цибулі

✔️ 1 ст.л. манки

✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого


На 1 порцію пюре треба:

✔️ 1 середня картоплина

✔️ пів невеликої морквини

✔️ пів зубчика часнику

✔️ пів ч.л. вершкового масла

✔️сіль за бажанням


збірники

Опис рецепту

Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Рибні млинці готувати так: спочатку уважно відібрати рибу від кісток. Щоб легше було, залити рибину водою і довести до кипіння. Злити і м'ясо з легкістю відбереться від кісток. Пом'яти ложкою рибу, додати яйця, манку, цибулю. Зліпити млинці, можна і ложкою викласти та приплюснути. Готувати під кришкою на сухій сковорідці з обох сторін на невеликому вогні. Готово!

Для пюре всі овочі почистити, порізати, відварити до готовності. Злити воду в склянку. Овочі гарно потовкти та розбавити водою, в якій вони варилися, до потрібної консистенції. Додати масло і сіль за бажанням. Смачного!


Ваші відгуки

Написати відгук