Кабачкові млинці з печінкою
Складові:
На 1 порцію потрібно:
✔️ пів середнього молодого кабачка
✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого
✔️ 60-80 грам печінки
✔️ півтори ст.л. без гірки рисового борошна
✔️шматочок цибулі
✔️ сіль за бажанням
Опис рецепту
Печінка дуже корисна для дітей. Її можна варити, тушкувати, робити паштет. Щоб урізноманітнити меню дитини пропоную вам млинці з кабачка з додаванням печінки. В них не яскраво виражений печінковий смак за рахунок поєднання з кабачком. Печінку можна обрати будь-яку.
Як приготувати Кабачкові млинці з печінкою
Кабачок натерти на середню терку та віджати сік. Вкинути в чашу блендера промиту та почищену печінку, яйця та цибулю. Гарно перемолоти.
Ваші відгуки