Кабачкові млинці з печінкою

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️ пів середнього молодого кабачка
✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого
✔️ 60-80 грам печінки 
✔️ півтори ст.л. без гірки рисового борошна
✔️шматочок цибулі
✔️ сіль за бажанням
збірники

Опис рецепту

Печінка дуже корисна для дітей. Її можна варити, тушкувати, робити паштет. Щоб урізноманітнити меню дитини пропоную вам млинці з кабачка з додаванням печінки. В  них не яскраво виражений печінковий смак за рахунок поєднання з кабачком. Печінку можна обрати будь-яку. 

Як приготувати Кабачкові млинці з печінкою

Кабачок натерти на середню терку та віджати сік. Вкинути в чашу блендера промиту та почищену печінку, яйця та цибулю. Гарно перемолоти.
Змішати кабачок, печінкову суміш та рисове борошно. Підсолити.
Викласти млинці на розігріту антипригарну сковорідку без олії та випікати під кришкою з обох сторін на невеликому вогні. Готово. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук