Млинці з кабачка з м'ясом

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️ 1 невеликий молодий кабачок

✔️ 1 невелике куряче яйце, або 3 перепелиних

✔️ 2 ст.л. без гірки рисового борошна

✔️ шматочок цибулі

✔️ 2 ст.л. фаршу з кролика, курки чи індички

✔️ сіль за бажанням

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Ці млинці з кабачка з м'ясом можна їсти як в якості перекусу, так і на обід або вечерю для дітей до року і після року. Можна приготувати дитині, яка не хоче їсти м'ясо, бо воно там не дуже відчувається за рахунок текстури пюре. Смачна страва вийде з м'яса кролика, індички або курки. Можна використовувати як варіант пальчикового прикорму. Читайте як зробити кабачкові оладки нижче.

Як приготувати Млинці з кабачка з м'ясом

Кабачок натерти на середню терку та гарно віджати сік. В чашу блендера покласти фарш, яйце та шматочок цибулі, гарно перебити. Поставити розігріватись антипригарну сковорідку без олії.
Тим часом до кабачка додати м'ясне пюре, борошно та трішки підсолити. Гарно перемішати та відразу викласти млинці на сковорідку. Не залишати тісто стояти, так як кабачки пустять сік та тісто може стати занадто рідким.
Млинці мають бути не товстими, щоб проготувалися без олії. Смажити на невеликому вогні під кришкою з обох сторін. Смачного!

Задати своє питання можна нижче