Млинці з кабачка з рисовим борошном

Складові:

На 2 порції потрібно:
✔️ 1 середній молодий кабачок
✔️ 1 куряче яйце
✔️ 2 ст.л. без гірки рисового борошна
✔️ шматочок цибулі
✔️ сіль за бажанням

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Влітку особливо актуальні різні страви з кабачків. Особливо популярні оладки. Тут Ви знайдете відповідь на питання як зробити кабачкові млинці для дітей смачними і корисними. За цим рецептом можна готувати оладки як на перекус так і на сніданок або вечерю. Сподобаються як дитині до року так і після року. Покроковий рецепт з фото зробить процес готування максимально простим. Спробуйте!

Як приготувати Млинці з кабачка з рисовим борошном

Кабачок натерти на середню терку та гарно віджати сік.
Поставити розігріватись антипригарну сковорідку. Тим часом до кабачка додати яйце, борошно, натерти цибулю та трішки підсолити.
Гарно перемішати та відразу викласти млинці на сковорідку. Не залишати тісто стояти, так як кабачки пустять сік та тісто стане занадто рідким.
Млинці мають бути не товстими, щоб проготувалися без олії. Підсмажити млинці з обох сторін на невеликому вогні. Смачного!

Задати своє питання можна нижче