Млинці з печінки та зеленого горошку для дітей до року та після року

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️ 50 грам печінки (шматочок на пів долоні приблизно)
✔️ 1 ст.л. розмороженого зеленого горошку
✔️ шматочок цибулі маленький
✔️ 1 перепелине яйце
✔️ 1 ч.л. з гіркою борошна (цільнозернове або біле)

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Печінка дуже корисна для дорослих та дітей до року та після року. Якщо не знаєте, що приготувати з печінки, простий та швидкий варіант - млинці. Вони виходять м'які, зручно взяти в ручку та їсти як пальчиковий прикорм. Можна готувати до будь-якого гарніру. Печінку обирайте на ваш смак, можна з кролика, курячу чи телячу. Покроковий рецепт з фото дивіться нижче.

Як приготувати Млинці з печінки та зеленого горошку для дітей до року та після року

Печінку помити, горошок розморозити, додати цибулю та яйце.
Перемолоти все блендером, додати борошно, сіль за бажанням, розмішати.
Розігріти антипригарну сковорідку без олії. Налити невеликі тонкі млинці. На невеликому вогні пропекти з обох сторін. Вони дуже швидко готуються. Остудити та можна їсти.

Задати своє питання можна нижче