Млинці з печінки та зеленого горошку для дітей до року та після року

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️ 50 грам печінки (шматочок на пів долоні приблизно)
✔️ 1 ст.л. розмороженого зеленого горошку
✔️ шматочок цибулі маленький
✔️ 1 перепелине яйце
✔️ 1 ч.л. з гіркою борошна (цільнозернове або біле)

збірники

Опис рецепту

Печінка дуже корисна для дорослих та дітей до року та після року. Якщо не знаєте, що приготувати з печінки, простий та швидкий варіант - млинці. Вони виходять м'які, зручно взяти в ручку та їсти як пальчиковий прикорм. Можна готувати до будь-якого гарніру. Печінку обирайте на ваш смак, можна з кролика, курячу чи телячу. Покроковий рецепт з фото дивіться нижче.

Як приготувати Млинці з печінки та зеленого горошку для дітей до року та після року

Печінку помити, горошок розморозити, додати цибулю та яйце.
Перемолоти все блендером, додати борошно. Для дитини після року можна підсолити.
Розігріти антипригарну сковорідку без олії. Налити невеликі тонкі млинці. На невеликому вогні пропекти з обох сторін. Вони дуже швидко готуються. Остудити та можна їсти.

Ваші відгуки

Написати відгук