Млинці з печінки та моркви для дітей

Складові:

На 1 порцію потрібно:
✔️ 50 грам печінки (шматочок на пів долоні приблизно)

✔️ 1/4 вареної середньої морквини
✔️ шматочок цибулі маленький
✔️ 1 перепелине яйце
✔️ 1 ч.л. з гіркою борошна (рисове, або біле)

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Печінка дуже корисна для дорослих і дітей. Якщо не знаєте, що приготувати з печінки для дитини, приготуйте млинці. Вони виходять м'які, зручно взяти в ручку і їсти як пальчиковий прикорм. Можна готувати як для дитини до року, так і після року. Додавати до будь-якого гарніру. Печінку вибирайте на ваш смак. Оладки для дітей можна готувати з печінки кролика, курячої або телячої печінки.

Як приготувати Млинці з печінки та моркви для дітей

Печінку помити, додати цибулю, варену моркву та яйце.
Перемолоти все блендером, додати борошно, сіль за бажанням, розмішати.
Розігріти антипригарну сковорідку без олії. Налити невеликі тонкі млинці.
На маленькому вогні пропекти з обох сторін. Вони дуже швидко готуються. Остудити та можна їсти.

Ваші відгуки

Написати відгук