Пюре з рибою та овочами

Складові:

На 1 порцію потрібно:
✔️ шматочок кабачка см. 3
✔️ пів середньої картоплини
✔️ шматочок моркви см. 3
✔️ 1/4 невеликої цибулини
✔️ 70-80 грам риби
✔️ вершкове масло, або олія пів ч.л.

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Смачне та ніжне рибно-овочеве пюре. Підійде дітям як до року, так і після року. Також для бідолах, у яких зубки ріжуться. Можна їсти як повноцінну страву. Дуже простий рецепт. Рибу обирайте на ваш смак. Спробуйте.

Як приготувати Пюре з рибою та овочами

Підготуйте овочі та рибу. Щоб легше вибрати з риби кістки, залийте її водою, доведіть до кипіння та злийте. М'ясо буде легко відходити від кісточок.
Всі овочі нарізати, залити водою та варити до готовності на невеликому вогні.
За 5 хвилин до кінця додайте відібрану від кісток рибу, шматочок лаврового листа та трішки солі за бажанням.
Злити з овочів бульйон в чашку, потовкти їх в пюре та розбавити бульйоном до потрібної консистенції. Додати масло. Готово. Смачного!

Задати своє питання можна нижче