Опис рецепту
Всі дітки люблять макарони. Овочі та риба надають їм більшої користі. А ще ця страва соковита та смачна. Спробуйте!
Макарошки відварити до напів готовності.
Рибу залити водою, дати закипіти та злити. Риба має бути розморожена. Після цього легко відбирається м'ясо від кісток.
На сковороду натерти крупно моркву, цибулю дрібно нарізати, додати рибу та макарони.
Налити води, щоб майже все покрила, додати трохи солі за бажанням і під кришкою протушкувати до готовності моркви та макаронів. Вогонь не великий. Можна доливати воду, якщо буде викіпати. Бажано, щоб трошки води лишилось, так страва буде соковитою.
В кінці додати лаврушку та вершкове масло, вимкнути вогонь і дати постояти хвилин 5-10. Смачного!
Ваші відгуки