Овочеве рагу з м'яском

Складові:

На 2 порції треба:
✔️ фарш телятина, індичатина чи курятина грам 70
✔️ шматочок цибулі
✔️пару кілець кабачка
✔️1 картоплина
✔️пару суцвіть цвітної капусти
✔️1 невелика морквина
✔️ чайна ложка олії

збірники

Опис рецепту

Дуже соковите і смачне рагу. Можна їсти з шматочком хлібця, можна з макаронами, з чим душа забажає.

Як приготувати Овочеве рагу з м'яском

Всі овочі порізати невеликим кубиком, цибулю подрібнити, моркву крупно натерти.
На сковорідку додати олію та спочатку розм'яти фарш, щоб рівномірно розподілився в овочах. Далі додати всі овочі, лаврушку, пів склянки води і тушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 20. Для дитини після року можна підсолити. Готово!

Ваші відгуки

Написати відгук