Брокколі та макарони тушковані з рибою та овочами

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️1 середня морквина⠀

✔️1/3 цибулини⠀

✔️3 ст.л. сирих макаронів⠀

✔️150 грам риби, будь-яка на ваш смак

✔️вершкове масло невеликий шматочок

✔️вода

✔️сіль, лавровий лист за бажанням

✔️брокколі

збірники

Опис рецепту

Всі дітки люблять макарони. Овочі та риба надають їм більшої користі. Спробуйте!

Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Макарошки відварити до напів готовності. Рибу залити водою, дати закипіти та злити. Риба має бути розморожена. Після цього легко відбирається м'ясо від кісток. На сковороду натерти крупно моркву, цибулю дрібно нарізати, додати рибу та макарони. Налити води, щоб майже все покрила, додати трохи солі за бажанням і під кришкою протушкувати до готовності моркви та макаронів. Вогонь не великий. Можна доливати воду, якщо буде викіпати. Бажано, щоб трошки води лишилось, так страва буде соковитою. В кінці додати лаврушку та вершкове масло, вимкнути вогонь і дати постояти хвилин 5-10.

Брокколі відварити до готовності та подрібнити так, як зручно їсти вашій дитинці. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук