Дитячий плов та овочі
Складові:
На 2 порції потрібно:
✔️3 ст.л. рису
✔️1 морквина
✔️ пів маленької цибулини
✔️100 грам фаршу
✔️0.5 зубчика часнику
✔️півтори ч.л. рослинної олії
✔️200 мл. води
✔️ сіль, лавровий лист за бажанням
✔️брокколі, зелений горошок
Опис рецепту
Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.
Пловчик готувати так: на сковороду додати масло. Покласти фарш і добре його розім'яти, щоб вийшли дрібні шматочки м'яса. Далі додати крупно натерту моркву, дрібно нарізану цибулю і промитий рис. Влити воду, підсолити, додати подрібнений часник, лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні під кришкою до готовності.
Овочі відварити до готовності, брокколі подрібнити так, як зручно їсти вашій дитинці. Смачного!
Ваші відгуки