Дитячий плов та овочі

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️3 ст.л. рису

✔️1 морквина

✔️ пів маленької цибулини

✔️100 грам фаршу

✔️0.5 зубчика часнику

✔️півтори ч.л. рослинної олії

✔️200 мл. води

✔️ сіль, лавровий лист за бажанням

✔️брокколі, зелений горошок

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Пловчик готувати так: на сковороду додати масло. Покласти фарш і добре його розім'яти, щоб вийшли дрібні шматочки м'яса. Далі додати крупно натерту моркву, дрібно нарізану цибулю і промитий рис. Влити воду, підсолити, додати подрібнений часник, лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні під кришкою до готовності.

Овочі відварити до готовності, брокколі подрібнити так, як зручно їсти вашій дитинці. Смачного!

Задати своє питання можна нижче