Овочеве рагу з рибою

Складові:

На дві порції потрібно:
✔️ 1 середня картоплина
✔️ 1 середня морквина
✔️ пів кабачка
✔️ пів середнього помідора
✔️ риба 150 грам 
✔️150 мл.води
✔️1 ч.л. вершкового масла чи олії
✔️сіль та лавровий лист за бажанням

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Рагу виходить соковите та смачне. Простий та смачний варіант що приготувати дитині на обід чи вечерю. Додавання таких овочів, як молодого кабачка та моркви робить рагу дуже корисним. Можна приготувати з будь-якої риби, наприклад з хека, мінтая, скумбрії, лосося чи форелі. Підійде як малюку до року, так і після року. Для діток, що ще не їдять кусочками можна готове рагу потовкти в пюре. 

Як приготувати Овочеве рагу з рибою

Порізати картоплю, моркву та кабачок. Додати воду, підсолити та тушкувати під кришкою на середньому вогні хвилин 15.
Тим часом відділити м'ясо риби від кісток та подрібнити. Помідор почистити від шкірки та сімен, нарізати. Додати до овочів рибу, помідор, масло та шматочок лаврового листа. Протушкувати ще 5 хвилин і готово. Можна готове рагу додатково ложкою подрібнити. Смачного!

Задати своє питання можна нижче