Кабачкові млинці з морквою та рибою

Складові:

На 12 невеликих млинців потрібно:
✔️ пів середнього молодого кабачка
✔️ 1 невелика варена морквина
✔️ 2 перепелиних яйця, або пів курячого
✔️ 60-80 грам риби
✔️ півтори ст.л. без гірки рисового борошна
✔️шматочок цибулі
✔️ сіль за бажанням

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Дуже простий рецепт смачних млинців  з кабачків, риби та моркви для дітей. Ця страва чудовий варіант що приготувати на обід, вечерю чи перекус для дитини після року. Можна готувати з додаванням будь-якої риби, наприклад хека, мінтая, форелі, лосося. Спробуйте!

Всі рецепти млинців дивіться тут https://food4baby.com.ua/receptu-pislia-roky/mluntsi-ta-oladku

Як приготувати Кабачкові млинці з морквою та рибою

Кабачок натерти на середню терку та віджати сік. Моркву та цибулю теж натерти та додати до кабачка. Рибу відібрати від кісток, подрібнити та теж додати до моркви та кабачка.
Додати яйця, борошно, сіль, все гарно перемішати.
Викласти млинці на розігріту антипригарну сковорідку  без олії та випікати під кришкою з обох сторін на невеликому вогні. Готово. Смачного!

Задати своє питання можна нижче