Моркв'яне печиво з рисовим борошном без цукру та яйця!

Складові:

На приблизно 25 печенюшок потрібно:
✔️ 2 середні солодкі морквини
✔️ 2 великих фініка (можна замінити на родзинки чи курагу)
✔️декілька штук горішків, які вже ввели в прикорм (можна і не додавати)
✔️ 1/6 пачки м'якого вершкового масла (краще 82,5 %)
✔️ 4 ст.л. без гірки рисового борошна (можна вівсяне, цільнозернове)
✔️ 4 ст.л. без гірки білого борошна
✔️харчова плівка, пергамент

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Це моркв'яне печиво стане фаворитом вашої дитини. І смачне і корисне і швидко готується. Можна готувати з рисового, вівсяного, цільнозернового та білого борошна. Ця випічка без цукру та яйця. Супер варіант що взяти на перекус на прогулянку для дітей. Покроковий рецепт з фото дивіться нижче.

Як приготувати Моркв'яне печиво з рисовим борошном без цукру та яйця!

Увімкнути духовку розігріватися на 180 градусів. Підготувати всі складові.
Моркву натерти на найдрібнішу терку, віджати сік в склянку, сік випити. Фініки та горішки дрібно-дрібно нарізати. Покласти в тарілку віджату моркву, нарізані фініки і горіхи та масло.
Додати все рисове борошно, перемішати. На стіл насипати біле борошно та на ньому довимішувати тісто. Воно виходить м'яке та може зовсім трохи липнути до рук.
Застелити на стіл пласт харчової плівки, покласти на неї тісто та накрити зверху ще одним пластом. Розкатати треба тонко, оптимально 3-5 мм. Зняти верх харчової плівки та або нарізати кубиками, полосками, або видавити формочкою печенюшки.
Викласти печиво на деко, застелене пергаментом. Поставити у вже розігріту до 180 градусів духовку та випікати 15 хвилин, не більше! бо стане тверде. Смачного!

Задати своє питання можна нижче