Опис рецепту
Кабачок - один з улюблених літніх овочів. Можна готувати різноманітні страви з кабачків, такі як млинці, рагу, запіканки. Додавати в супи, котлети. Млинці - найпопулярніша страва. Є один лайфхак, як зробити млинці з кабачка пухкими, смачними та корисними. Можна готувати з рисовим, цільнозерновим чи білим борошном. Нижче пошаговий рецепт з фото, гортайте!
Як приготувати Пишні млинці з кабачка без соди для всієї сім'ї
Кабачок натерти на середню терку та гарно віджати сік. Додати борошно, яйця, натерту цибулю. Можна звичайну цибулю замінити зеленою та додати трохи кропу при бажанні.
Гарно розмішати. НЕ СОЛИТИ! В цьому заключається лайфхак. Сіль відразу потягне сік, тісто стане рідким та оладки будуть тонкі. Візьміть меншу миску, відкладіть в неї 6 ст.л. з гіркою тіста. Посоліть і відразу викладайте на розігріту сковорідку. Решту тіста залишайте без солі. Спочатку можете посмажити без олії порцію для дитинки. Ці млинці зробіть тоншими та меншими, щоб без олії проготувалися.
Для дорослих додайте трохи олії на сковорідку та сміло викладайте товстенькі млинці та випікайте на середньому вогні. Кожну порцію тіста солити відразу перед тим, як викладати млинці на сковорідку.
Ваші відгуки