Запіканка з печінки з замороженим кабачком на пару чи в духовці.

Складові:

На 1 порцію треба:
✔️ шматочок печінки на пів долоні, грам 50
✔️ 3 кільця замороженого кабачка
✔️ шматочок цибулі
✔️1 ч.л. кукурудзяної крупи дрібного помолу
✔️2 перепелиних, або пів курячого яйця.

Опис рецепту

Запіканка з печінки з замороженим кабачком дуже соковита. Рецепт простий та доступний. Підходить для дітей до року, якщо введені в прикорм всі складові. Запіканку з печінки можна готувати на обід чи вечерю для дитини в рік та після року. Цю страву можна приготувати і на пару і в духовці. Обирайте курячу, кролячу, телячу чи індичачу печінку. Давати запіканку краще з овочевим пюре, рагу чи вареними овочами. Печінка багата на залізо, тому її варто включати в меню дитини.

Як приготувати Запіканка з печінки з замороженим кабачком на пару чи в духовці.

Кабачок розморозити, але не віджимати. Печінку промити.
Покласти всі складові в блендер та перемолоти. Для дитини після року можна підсолити.
Перекласти суміш в формочку і поставити в пароварку чи водяну баню під кришку приблизно на 20 хвилин.
Готовність перевірити, проколовши ножем. Всередині має бути не рідка, а пориста і однорідного кольору.

Ваші відгуки

Написати відгук