М'ясо, тушковане з буряком, морквою та сметаною для дітей після року

Складові:

На 2 порції потрібно: 

✔️ пів невеликого буряка
✔️ пів середньої морквини
✔️ 2-3 ст.л. фаршу (70 грам)
✔️ 1/4 невеликої цибулини
✔️ 1 ст.л. сметани
✔️ вода
✔️ пів лаврового листа та сіль за бажанням


збірники

Опис рецепту

Часто виникає питання що приготувати з м'яса, або що приготувати з овочів для дитини. Гарний варіант поєднати овочі з м'ясом. Страва виходить поживною та соковитою. Буряк та сметана корисно урізноманітнюють раціон дітей після року. М'ясо можна використовувати будь-яке, наприклад телятину, курятину, крільчатину чи індичатину. Цю страву можна комбінувати з пюре чи кашею. Спробуйте.

Як приготувати М'ясо, тушковане з буряком, морквою та сметаною для дітей після року

На сковорідку покласти фарш, додати трохи води та гарно розмішати, щоб фарш однорідно розподілився.
Моркву та буряк натерти на середню терку та додати до фаршу. Цибулю дрібно нарізати і теж покласти до овочів. Налити води, щоб майже покривала овочі і тушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 15.
В кінці додати сметану, сіль та лавровий лист. Дати хвилинку покипіти і вимкнути. Можна використовувати як підливу до каші чи пюре. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук