Рисова каша з м'ясом та тушкований з овочами кабачок

Складові:

Складові на 1 порцію:

✔️кабачок кілець 4, можна заморожений

✔️1/4 невеликої морквини

✔️шматочок цибулі, або листочок зеленої

✔️вода

✔️томатний сік 1 ч.л. або шматочок помідора без шкірки. Можна томатну пасту трохи.

✔️олія пів ч.л.

✔️2 ст.л. рисової крупи

✔️50 грам вареного м'яса

збірники

Опис рецепту

Виходить дуже соковитий і літній обід.

Рецепт з пошаговим фото дивіться нижче в рекомендованих рецептах.

Рис готувати так: промити крупу, залити 5 ст.л. води, додати подрібнене варене м'ясо та варити на маленькому вогні під кришкою до готовності. При бажанні підсолити.

Кабачок готувати таккабачок порізати кубиками, моркву натерти, цибулю дрібно порізати. Налити в каструлю води десь до половини овочів і поставити тушкуватись. Хвилин через 10-15 додати томат і ще трохи протушити. В кінці трошки оливкової олії. Готово! Смачного.

Ваші відгуки

Написати відгук