Рисова каша з м'ясом та тушкований з овочами кабачок
Складові:
Складові на 1 порцію:
✔️кабачок кілець 4, можна заморожений
✔️1/4 невеликої морквини
✔️шматочок цибулі, або листочок зеленої
✔️вода
✔️томатний сік 1 ч.л. або шматочок помідора без шкірки. Можна томатну пасту трохи.
✔️олія пів ч.л.
✔️2 ст.л. рисової крупи
✔️50 грам вареного м'яса
Опис рецепту
Виходить дуже соковитий і літній обід.
Рецепт з пошаговим фото дивіться нижче в рекомендованих рецептах.
Рис готувати так: промити крупу, залити 5 ст.л. води, додати подрібнене варене м'ясо та варити на маленькому вогні під кришкою до готовності. При бажанні підсолити.
Кабачок готувати так: кабачок порізати кубиками, моркву натерти, цибулю дрібно порізати. Налити в каструлю води десь до половини овочів і поставити тушкуватись. Хвилин через 10-15 додати томат і ще трохи протушити. В кінці трошки оливкової олії. Готово! Смачного.
Ваші відгуки