Тефтелі з овочами та салат з буряка

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️2 ст.л. рису

✔️100 грам фаршу

✔️2 перепелиних яйця або пів курячого

✔️пів не великої цибулини

✔️1 морквина

✔️0.5 ч.л. томатної пасти

✔️півтори ч.л. рослинної олії та вода

✔️1 середній солодкий буряк

✔️2 ст.л. дитячого творожка

збірники

Опис рецепту

Ситний та смачний обід.

Тефтелі готувати так: рис відварити до напівготовності і злити зайву воду. Додати до рису фарш, четвертинку дрібно нарізаної цибулини і яйця. Сформувати кульки і скласти в форму для запікання. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10. Тим часом натерти на крупній терці моркву, нарізати решту цибулі і протушкувати в сковороді під кришкою з олією і водою. Додати пів чайної ложки томатної пасти, лаврушку, можна підсолити. Зверху на тефтелі викласти овочі, долити водички, щоб трохи покрила овочі. Як закипить, зменшити температуру до 180 градусів і залишити запікатися 20 хвилин. Готово!


Салат готувати так: буряк відварити, натерти, додати дитячий творожок і розмішати. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук