Опис рецепту
Ситний та смачний обід.
Тефтелі готувати так: рис відварити до напівготовності і злити зайву воду. Додати до рису фарш, четвертинку дрібно нарізаної цибулини і яйця. Сформувати кульки і скласти в форму для запікання. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10. Тим часом натерти на крупній терці моркву, нарізати решту цибулі і протушкувати в сковороді під кришкою з олією і водою. Додати пів чайної ложки томатної пасти, лаврушку, можна підсолити. Зверху на тефтелі викласти овочі, долити водички, щоб трохи покрила овочі. Як закипить, зменшити температуру до 180 градусів і залишити запікатися 20 хвилин. Готово!
Салат готувати так: буряк відварити, натерти, додати дитячий творожок і розмішати. Смачного!
Ваші відгуки