Опис рецепту
Покроковий рецепт м'ясних млинців дивіться нижче в рекомендованих рецептах.
Млинці готувати так: моркву і цибулю зварити. Моркву натерти, цибулю подрібнити. Якщо будете молоти фарш, можете все разом перемолоти. Змішати фарш, моркву, цибулю, манку і яйце. Ложкою викласти млинці на розігріту антипригарну сковорідку без олії. Не підсмажувати, перевернути, як тільки фарш схопиться. Зробити заливку, змішавши сметану, воду сіль і трави. Залити млинці і протушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 15.
Для салату буряк відварити, натерти, додати дитячий творожок і розмішати.
Гречку зварити і при бажанні додати масло. Смачного!
Ваші відгуки