М'ясні кульки в підливі з зеленого горошку та помідора
Складові:
На 1 порцію потрібно:
✔️ 50 грам фаршу⠀
✔️ 1 чайна ложка дрібно порізаної цибулі
✔️ 1 чайна ложка манки
✔️ 2 ст.л. замороженого горошку
✔️ 1/4 помідора
✔️ 5 ст.л. води
✔️олія 0.5 ч.л. сіль за бажанням
Опис рецепту
Гарний варіант для поживного обіду. Можна комбінувати з будь-яким гарніром на ваш смак.
Як приготувати М'ясні кульки в підливі з зеленого горошку та помідора
Горошок відварити і перетерти через сито. З четвертинки помідора зняти шкірку, видалити насіння і натерти. До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, манку, гарно пом'яти та сформувати кульки.
⠀
Ваші відгуки