М'ясні кульки в підливі з зеленого горошку та помідора

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️ 50 грам фаршу⠀

✔️ 1 чайна ложка дрібно порізаної цибулі

✔️ 1 чайна ложка манки

✔️ 2 ст.л. замороженого горошку

✔️ 1/4 помідора

✔️ 5 ст.л. води

✔️олія 0.5 ч.л. сіль за бажанням

збірники

Опис рецепту

Гарний варіант для поживного обіду. Можна комбінувати з будь-яким гарніром на ваш смак.

Як приготувати М'ясні кульки в підливі з зеленого горошку та помідора

Горошок відварити і перетерти через сито. З четвертинки помідора зняти шкірку, видалити насіння і натерти. До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, манку, гарно пом'яти та сформувати кульки. ⠀
В каструльці змішати пюре горошку, помідора та воду. Покласти туди кульки, додати олію, сіль і тушкувати хвилин 20 на невеликому вогні. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук